Det er liv og glade dage når Kronprinsessegade inviterer til havefest.
Det er liv og glade dage når Kronprinsessegade inviterer til havefest. - Foto: Anders Bentzon (arkiv)

Er du klar til sommerens bedste havefest?

KRONPRINSENSGADE. Græsset rulles ud, den iskolde rosévin hældes i glassene, og musikken spiller lystigt når Kronprinsensgade torsdag den 8. august igen omdannes til Københavns bedste havefest.

FÆLLESSKAB: Skynd dig at sætte et stort kryds i kalenderen torsdag den 8. august og gerne hele dagen. For der bliver masser af hygge, aktiviteter, live-musik og ramasjang når butikkerne i Kronprinsensgade igen inviterer til den populære ’havefest’ i hele gaden. Det er butikkerne i Kronprinsensgade og interesseorganisationen KBH – Commerce & Culture (KCC) der igen i år afholder havefesten i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.

Havefesten varer fra kl. 14 til 22 og der vil være livemusik og DJ til at sørge for et passende soundtrack til festen. Samtidig vil butikkerne i gaden stille op med masser af aktiviteter, tilbud og konkurrencer inden i og udenfor butikkerne.

Havefesten er en gratis, åben event, hvor græsset må betrædes af alle.

DJ Le Boeuf spiller op

»Havefesten er et godt eksempel på hvordan butikker og restaurationer på tværs af erhverv, brand og målgrupper kan samarbejde om at anvende det lokale byrum til at skabe anderledes oplevelser for byens brugere og besøgende. Vi glæder os,« siger John Hansen fra KCC.

Musikken bliver spillet fra scenen midt på gaden og leveres bl.a. af den internationalt anerkendte DJ Le Boeuf. Imens musikken spiller er der rig mulighed for at slænge sig på græsset og gå på opdagelse hos butikkerne, som byder på ekstraordinære tilbud og aktiviteter i forbindelse med havefesten.

Se mere om eventen på Facebook: ’Havefest i Kronprinsensgade 2019’

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

IT-Universitetet: 1577 ansøgere, 400 kom ind

Friske landkrabber i vandet