Stella Polaris folder sig ud i Frederiksberg Have 3. august.
Stella Polaris folder sig ud i Frederiksberg Have 3. august. - Foto: Dan Møller

Chill ud med Stella Polaris

Musik. Lørdag 3. august indtager Stella Polaris musikfestival Frederiksberg Have med masser af musik. Tag bare ungerne med, der er også noget for de små. Gratis adgang.

FESTIVAL: Frederiksberg Have bliver for et par timer forvandlet til en mindre musikfestival for hele familien, når Stella Polaris rykker ind på grønsværen lørdag 3. august ved foden af Frederiksberg Slot.

Stella Polaris er en af Europas største chill-out festivaler, der kommer på besøg flere steder i Danmark i løbet af sommeren. En af stoppene er som altid Frederiksberg.

Dagens musikalske program byder på live musik med The Brand New Haven fra England, Go Go Berlin og Sanaki.

Mød Anna Spejlæg

Der vil også være masser af musik, når der er djs på spil, så du kan glæde dig til at opleve James Murphy, Lulu Rouge, Kalle B og Nicka.

Der er ingen grund til at få fat i en babysitter på grund af Stella Polaris, da det er helt fint at tage børnene med til en festlig dag i Frederiksberg Have.

En halv times tid før selve festivalen går i luften er der underholdning for de små.

Kl. 11.00-11.30 kommer Anna Spejlæg på besøg, der vil underholde børn med et par musikalske indslag i det grønne, så der er rig mulighed for at danse og synge med.

Børnene kan også møde Tormod Tejner, der kommer og tegner dyr, og ballonklovnen Shonmpy kommer og laver de skæggeste ballondyr. Der vil også være forskellige lege og underholdning, så der er god grund til at glæde sig.

Selve festivalområdet på Stella Polaris festvialen er opdelt for de små med et børneområde og for de voksne med musik fra hovedscenen.

Tilskud til festivalen

Som altid er der masser af frivillige kræfter, der arbejder på festivalen, så Stella Polaris bliver en god oplevelse for alle, der kigger forbi.

Stella Polaris får tilskud fra kommunen, sponsorer og fonde. Der er gratis adgang til festivalen, der finder sted fra kl. 12.00-21.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

‘Jeg har bestemt mig for at blive 102’

En hyldest til Sydhavnen: Den sidste perle i København