Der var højt humør da Københavns rosévin blev præsenteret for CityAvisen af Ulrik Falktoft fra winedrop.dk, John Hansen fra KCC og Christian Hincheldey fra Perchs.
Der var højt humør da Københavns rosévin blev præsenteret for CityAvisen af Ulrik Falktoft fra winedrop.dk, John Hansen fra KCC og Christian Hincheldey fra Perchs. - Foto: Martin Sørensen

Endelig: København får sin helt egen rosévin

SOMMERNYDELSE. Copenhagen Classic Rosé er navnet på Københavns egen rosévin

NYDELSE: Selvfølgelig skal københavnerne da have deres egen rosévin. En vin de selv kan nyde i sommervarmen, og som vi kan prale med som gave ude i den store verden eller til naboen som ’tak for hjælpen’.

Copenhagen Classic Rosé er navnet på vinen der lanceres i forbindelse med havefesten i Kronprinsensgade 8. august.

Det er KCC der i samarbejde med Winedrop.dk fået udviklet vinen, der er udvalgt af københavnske erhvervsfolk og vinkypere på foranledning af KCC.

Fransk med svirp

»Vinen repræsenterer København om sommeren, og er en moderne rosé med noter af friske saftige vilde jordbær, bittert rødt æble og lidt peber. Balancen mellem frugtsyre, syre, sødme og den lille smule bitterhed en rosé skal have, med et friskt svirp til sidst«, som folkene bag beskriver vinen.

Vinen, som er Terra Vitis- produceret, er produceret med respekt for bæredygtig udvikling af miljø, økonomi og sociale forhold. Druerne er Syrah og Cinsault, og vinen holder 12,5% alkohol.

Vinen er produceret i Frankrig. Tappet af SAS Les Vignobles de La Grange/Gabian for KCC, og den importeres og sælges af Winedrop.dk, Tønnesvej 44, København S, eller på www.winedrop.dk.

Til havefesten den 8. august sælges vinen hos 7-Eleven og i Winedrops stand, hvor der både sælges glas og flasker af den lækre vin.

Smykkebutikken P. Hertz tilbyder smagsprøver i butikken på dagen.

Læs mere om havefesten og ikke mindst vinen på: www.kcc.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
En cyklist på Platanvej.

Kaos i sigte på Platanvej

Isam B. skriver ramadan-sang til højskolesangbogen