Hovedstadens Svømmeklub vandt for tredje år i træk holdkonkurrencen ved årgangsmesterskaberne, der tæller svømmere i alderen 12-15 år.
Hovedstadens Svømmeklub vandt for tredje år i træk holdkonkurrencen ved årgangsmesterskaberne, der tæller svømmere i alderen 12-15 år. - Foto: PR

Hovedstadens Svømmeklub bedst for tredje år i træk

SVØMNING: Hovedstadens Svømmeklub (HSK) blev for tredje år i træk bedste klub ved årgangsmesterskaberne, som svarer til de danske mesterskaber for svømmere i alderen 12-15 år.

I alt 25 medaljer svømmede HSK’erne sig til – syv af guld, syv af sølv og 11 af bronze. 19 af de 25 medaljer var individuelle, mens seks blev vundet i holdkapperne.

HSK kan generelt se tilbage på en fantastisk flot juli måned, hvor klubben opnåede 3. pladser i holdkonkurrencen ved både junior-DM og senior-DM samt vandt syv medaljer ved de nordiske juniormesterskaber.

HSK-cheftræner Olaf Wildeboer siger om succesen:

»Det er meget stærke resultater over hele linjen. Vi har gang i en langsigtet og kontrolleret udvikling af elitesvømningen i Hovedstadens Svømmeklub. Derfor er det glædeligt, at vi i år for første gang ser, at vi placerer os i top tre ved samtlige holdkonkurrencer.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sans Souci har haft adresse på Madvigs Allé 15 i 117 år, og det ændrer ejerskiftet ikke på.

La Bonne-ejer overtager Sans Souci

Tør du tage mikrofonen på Reffen?