»Det er en fantastisk placering,« jubler Sofie og Johanna, der åbner Børneloppen-butik nummer syv i Vanløse til efteråret.
»Det er en fantastisk placering,« jubler Sofie og Johanna, der åbner Børneloppen-butik nummer syv i Vanløse til efteråret. - Foto: PR-foto Børneloppen.

Sur 😠 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Børneloppens butik nummer syv: Tæt på Burger King og Netto

Loppepigerne Sofie og Johanna springer ud i et nyt eventyr med åbning af butik nummer syv – i Vanløse. Butikken åbner efter planen til efteråret.

BØRNELOPPEN: »Vi har længe haft vokseværk i vores allerførste butik i Valby, og mange af jer har ønsket mere plads og kortere ventetid til ledige stande. Derfor springer vi ud i et nyt københavnsk loppe-eventyr. Til efteråret åbner vi Danmarks største Børneloppen-butik i Vanløse med 300 stande.«

Det er det glade budskab fra pigerne bag Børneloppen, Sofie Brandt og Johanne Kiel Nielsen, der åbnede den første butik for to år siden, og sidste år solgte for næsten 11 millioner kroner genbrugstøj til børn i deres i alt seks butikker.

De to iværksættere har selv små børn, så de kender alt til at skulle af med det gamle børnetøj igen. De syntes bare, der manglede et sted, hvor det var nemt at sælge brugte børneting. Så på et tidspunkt brugte de børneopsparingen på at åbne et loppemarked i en butik.

De to kvinder bag idéen har haft så stor succes de seneste to år, at de har åbnet butikker i Valby og Slagelse – og de satser på at blive en landsdækkende virksomhed.

»Den syvende butik – i Vanløse – kommer til at få en fantastisk placering, nemlig lige bag Netto og Burger King på Frode Jakobsens Plads. Vanløse Station er lige ved siden og en masse busser suser forbi, og så er der gratis parkering i kælderen,« skriver Sofie og Johanne i et Facebook-opslag.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Et blandt mange initiativer, som forældrene iværksatte for at beholde Brita Facebricius på institutionen Murergården.

Dom: Ansættelse af børnepornodømt maler førte til uretmæssig fyring

En betjent mistede livet i en trafikulykke på Langebro natten til tirsdag.

Betjent død i trafikulykke på Langebro