Hovedstadens Svømmeklub vandt for tredje år i træk holdkonkurrencen ved årgangsmesterskaberne, der tæller svømmere i alderen 12-15 år.
Hovedstadens Svømmeklub vandt for tredje år i træk holdkonkurrencen ved årgangsmesterskaberne, der tæller svømmere i alderen 12-15 år. - Foto: PR

Hovedstadens Svømmeklub bedst for tredje år i træk

SVØMNING: Hovedstadens Svømmeklub (HSK) blev for tredje år i træk bedste klub ved årgangsmesterskaberne, som svarer til de danske mesterskaber for svømmere i alderen 12-15 år.

I alt 25 medaljer svømmede HSK’erne sig til – syv af guld, syv af sølv og 11 af bronze. 19 af de 25 medaljer var individuelle, mens seks blev vundet i holdkapperne.

HSK kan generelt se tilbage på en fantastisk flot juli måned, hvor klubben opnåede 3. pladser i holdkonkurrencen ved både junior-DM og senior-DM samt vandt syv medaljer ved de nordiske juniormesterskaber.

HSK-cheftræner Olaf Wildeboer siger om succesen:

»Det er meget stærke resultater over hele linjen. Vi har gang i en langsigtet og kontrolleret udvikling af elitesvømningen i Hovedstadens Svømmeklub. Derfor er det glædeligt, at vi i år for første gang ser, at vi placerer os i top tre ved samtlige holdkonkurrencer.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Sans Souci har haft adresse på Madvigs Allé 15 i 117 år, og det ændrer ejerskiftet ikke på.

La Bonne-ejer overtager Sans Souci

Tør du tage mikrofonen på Reffen?