Wow 🤩

Caroline står på en bjergtop i Rusland

BBjergbestiger: Østerbro Avis bragte i foråret en artikel om 22-årige Caroline Rinfeldt, som vil bestige det højeste bjerg i hver af de syv verdensdele – »Seven summits« som det hedder blandt bjergbestigere.

Hun har allerede besteget Kilimanjaro i Afrika, og denne sommer har hun været på toppen af Mount Elbrus, som ligger i Rusland og er Europas højeste bjerg med 5642 meter.

»Videre til næste bjerg,« udtaler hun fra Rusland. Caroline Rinfeldt bor til daglig i Fredens Hus på Øster Allé.

Hun håber at bestige de syv bjerge, hvoraf hun nu har nået to, i løbet af de næste ti år, i givet fald vil hun blive den kun anden danske kvinde og samtidig den yngste dansker nogensinde, som gør det – og den kun femte dansker i alt. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

En betjent mistede livet i en trafikulykke på Langebro natten til tirsdag.

Betjent død i trafikulykke på Langebro

Blæserkvintetten Carion.

Carion spiller kammertoner