Kreativ sommerskole i kirken

Sommerliv: Den sidste uge af skolernes sommerferie inviterer Fredens-Nazaret kirker til kreativ sommerskole. Det foregår i Nazaret kirke, Ryesgade 105B, og er en skole, hvor der kun er sjove ting på skemaet – sang, tegning, teater, sport, udflugt, isspisning og massive mængder hygge.

Hver dag, klokken 9-15 åbnes dørene for en dag med kreativitet på programmet. Louise Kofoed og Martin Bjørn underviser i sang og gospelkor, Lars Kofod-Frederiksen inviterer til tegneværksted og Rebecca Forsberg Svendsen laver teaterværksted. Der holdes lange frikvarterer, hvor der er tid til at hygge, spise is og nyde sommeren og ugen sluttes af med en udflugt til et sjovt sted.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ola La var den første til at give blod. Og det tog hun stille og roligt. Måske lå hun og tænkte på godbidden, der ventede? Hundeejer Hanne nusser, mens der gives blod.

Greyhounds giver blod til hunde

I denne uges klumme fortæller klummeskribent Githa Schultz om pinlige situationer, nedsat hukommelse, farlige misforståelser og morsom hørelse.

Klumme: Pinlige situationer, nedsat hukommelse, farlige misforståelser og morsom hørelse