Foto: Det Kriminalpræventive Råd

Indbrud i København er faldende

BOLIGTRYGHED: Er du blandt de Københavnere der har lås på døren, så er der gode nyheder – nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af indbrud fortsat er faldende.

Husk at klippe hækken

Ifølge de nye tal fra Danmarks Statistik, blev der på landsplan anmeldt 4947 indbrud i private hjem i årets andet kvartal- 20 procent mindre sammenlignet med samme periode sidste år. Det glæder parterne bag indbrudssatsningen Bo trygt!, der arbejder på at øge trygheden og reducere antallet af indbrud.

Trods de positive tendenser er der dog fortsat mange indbrud i ferierne. Derfor kan det være en god idé at sikre sit hus og tilmelde sig Nabohjælp, inden man drager afsted. Det, en tyv er allermest bange for, er at blive set. Det kan derfor være en fordel, nu hvor hækkene er ved at være afblomstrede, at finde hækkesaksen frem og klippe hækken ned. Så giver man naboerne bedre mulighed for at kigge ind. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan forebygge indbrud på www.botrygt.dk nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Godthåbsvej med flot julebelysning.

Årets julebelysningen bliver klimavenlig

Fremad Amagers Valon Ljuti i aktion under forårets 1.divisionskamp mod Viborg FF.

Superliga-nedrykker vil teste Fremad Amagers sande styrke