Sans Souci har haft adresse på Madvigs Allé 15 i 117 år, og det ændrer ejerskiftet ikke på.
Sans Souci har haft adresse på Madvigs Allé 15 i 117 år, og det ændrer ejerskiftet ikke på. - Foto: Martin Sørensen

Sur 😠 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

La Bonne-ejer overtager Sans Souci

EJERSKIFTE: Pr. 1. august overtager Carsten Vinding restaurant Sans Souci, som siden 1902 har haft adresse på Madvigs Allé.

»Og det skal den blive ved med at have,« lover Vinding og uddyber:

»Vi ændrer ikke på de hyggelige omgivelser, de klassiske retter eller den personlige betjening. Vi tilføjer blot lækre danske og franske bistroretter og endnu flere gode, smagfulde vine. Alt sammen med respekt for stedet og dets historie.«

Carsten Vinding ejer i forvejen La Bonne i Smallegade, som han åbnede i 2016. Det er en gammel drøm, at han nu også bliver vært på Sans Souci:

»Jeg besøgte første gang Sans Souci som nytilflytter i 1981. Stedets traditionelle kromad, som min bedstemor lavede den, gjorde et stort indtryk på mig. Selvom det er 38 år siden, kan jeg stadig huske, at jeg fik gammeldags oksesteg med karamelliserede perleløg,« erindrer Carsten Vinding.

I anledning af ejerskiftet afholdes der åbningsreception på Sans Souci, Madvigs Allé 15 onsdag 7. august kl. 15.00-18.00, hvor der bydes på lidt godt til gane og mave.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

De radikale byrødder i Dragør tror ikke længere på en fremtid for kommunes selvstændighed.

Radikale byrødder slår alarm: »Dragør er ikke bare en syg patient. Det er en døende patient«

Hovedstadens Svømmeklub vandt for tredje år i træk holdkonkurrencen ved årgangsmesterskaberne, der tæller svømmere i alderen 12-15 år.

Hovedstadens Svømmeklub bedst for tredje år i træk