Hotelkæden Guldsmedens kommende hotel på Engvej. Foto: PR-foto.

Sur 😠 Haha 😆 Like 👍

Guldsmeden bygger hotel ved Femøren

KASTRUP: Hotelkæden Guldsmeden har netop indgået aftale med Gefion Group A/S om etablering af 5-øren Guldsmeden Hotel på hjørnet af Engvej og Hedegårdsvej ved Femøren Metrostation og Amager Strandpark.

Gefion Group A/S er bygherre og udvikler af det nye byrum ved Femøren Metrostation. Det er de tidligere erhvervsbygninger på hjørnet af Engvej og Hedegårdsvej ved Femøren Metrostation, som har stået tomme, som nu bliver konverteret til et grønt og indbydende byrum på hele 23.200 kvadratmeter.

Det nye hotel bliver i stil med Guldsmedens øvrige hoteller, som udtrykker et mere personligt indrettet hotel med en afslappet og hjemlig atmosfære, bæredygtighed og økologi. Hotellet bliver på cirka 270 værelser, som vil få en hel speciel lys og venlig indretning. Hotellet vil desuden omfatte wellness, pool samt et større fitnessområde. Hotellet forventes at åbne dørene medio 2021.

Udover det nye hotel med stort fitnessområde vil det nye byrum omfatte en dagligvarebutik (Netto), café, ungdomsboliger og en daginstitution. Området vil tiltrække både turister, naboer og studerende. Det nye byrum bliver grønt, indbydende og vil være en integreret del af den omkringliggende by og strand.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

#Christiania nummer to over de mest populære attraktioner

Fra østerbroer til eventyrer – og hjem igen