Foto: Niels Meilvang/Ritzau Scanpix.

Elsker 😍 Like 👍

#Christiania nummer to over de mest populære attraktioner

TOPLISTE: De mange forskellige rejsesider og blogs peger mod en række forskellige anbefalinger til din sommerrejse. Hos ShopAlike har man dog i stedet taget et kig på, hvad danskerne selv anbefaler hinanden. Det er blevet ​analyseret gennem de mange tusinde Instagrambilleder og -hashtags​, hvor brugere har tjekket ind eller delt en oplevelse med andre brugere.

I forlængelse af det voksende fokus på klima og grønne initiativer, har ShopAlike.dk fokuseret på rejsemål indenfor de danske landegrænser, der mindsker CO2-udslippet fra lange flyrejser. Med udgangspunkt i Lonely Planets rejseguide 408 danske områder, aktiviteter og seværdigheder blevet analyseret, for at identificere en topliste lavet af danskerne selv.

Her er Nyhavn (467.000 hashtag) den suveræne vinder, efterfulgt af Christiania (182.000), Tivoli (99.800), Louisiana Museum (75.000) og Rosenborg Slot (64.000).

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Det vil tage 13 år at male 300.000 kvadratmeter

Guldsmeden bygger hotel ved Femøren