Du kan blandt andet spille gadefodbold i næste uge i Vanløse. Her et arkivfoto fra et tidligere arrangement i København
Du kan blandt andet spille gadefodbold i næste uge i Vanløse. Her et arkivfoto fra et tidligere arrangement i København - Foto: Arkiv
Sted: in

Guide: Masser af sport for børn og unge i ferien lige ved stadion

Har du ferie uden at være ude at rejse, så er der mulighed for masser af aktiviteter hjemme i Vanløse i næste uge.

Her arrangerer Idrætsprojektet panna-fodbold, høvdingebold, løbehjul og meget mere. Aktiviteter foregår fra mandag til fredag fra klokken 11-14, og hver dag byder på nye lege. Om torsdagen kan du eksempelvis deltage i Idrætsprojektets olympiske lege med grøntsagskrig, forhindringsbane og gummistøvlekast.

Tilmelding er ikke nødvendig for at være med, og alle aktiviteterne er gratis. Det foregår alle hverdage i uge 30 – 22-26. juli – klokken 11-14. Mødested er på Asfalten, Klitmøllervej 16 i Vanløse (ved siden af Vanløse Idrætspark).

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Sommerorglet er stemt i Jesuskirken

Kom og vær med til at samle skrald i Frederiksberg Have.

Vær med til at indsamle plastik