Car Park Festival har eksisteret siden 2014.
Car Park Festival har eksisteret siden 2014. - Foto: Martin Sørensen

Like 👍

To dage med Carpark Festival under Buen

MUSIK. Ingen juli uden Carpark Festival under Bispeengbuen, festen breder sig over 26.-27. juli.

FESTIVAL: Så er der nedtælling til årets Carpark Festival, der som altid trækker ind under Bispeengbuen for at slippe de musikalske toner løs i to dage.

Festivalen går i luften 26.-27. juli og der er gratis adgang, så kig forbi. Festivalen åbner kl. 12.00 og lukker kl. 23.00 begge dage.

Carpark Festivalen så dagens lyst for første gang i 2014, da en gruppe af frivillige fik sat den i værk. Festivalen begyndte som et musikalsk arrangement på en dag, men nu er festivalen to dage.

I 2014 var der blot 100 gæster og fire musikere, der optrådte. I dag er besøgstallet 4.000 gæster og over 20 forskellige artister fra den danske undergrund. Musikken der spilles er hip hop, rock og pop.

Soon og Hvem spiller

Carpark Festivalen får 55.000 kroner til årets musikfest fra kommunen.

Og hvem kan du så se frem til at opleve på årets festival?

Der er allerede en stribe musikere, der har sagt ja tak til at komme, så du kan møde Soon, The Chairman, Frida Diamant, Pind, Augustine, Neon Priest, Statisk, Jonah Wright, Kara Moon, Vianna, Faber, Mavourneen, Hvem, Faber, Bylja, Tomrum, Valmai, Schwarze Fiktion, Zar Paulo og Doula.

Du kan læse meget mere om festivalen på www.carparkfestival.dk og på facebook.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Kom og vær med til at samle skrald i Frederiksberg Have.

Vær med til at indsamle plastik

Usynlig mur: Et opråb fra en nær fortid