- Foto: Københavns Kommune.

Sortebro: Det var første etape, nu kommer anden etape

Københavns Kommunes udskiftning af Sortebro ved Damhussøen sker over to etaper. Første etape, hvor broen nedtages og kabler omlægges, er ved vejs ende. Men i slutningen af august går anden etape i gang.

Der er etableret en midlertidig bro ved siden af den gamle bro, hvor fodgængere og kørestolsbrugere kan passere. Cyklister skal i den periode af sikkerhedsmæssige hensyn benytte en midlertidig anlagt cykelsti over Damhusengen, da der ikke er plads til både fodgængere og cyklister på stykket der leder op til broen.

Den anden etape, montering af den ny bro, løber fra 26. august til 31. oktober.

Københavns Kommune oplyser, at det fortsatte arbejde udføres i dagtimerne, og som nabo til anlægsarbejdet kan det ikke undgås, at der vil være perioder med støj, støv og begrænset areal at færdes på.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skolestart i Kronen: Få styr på skoletasken

Arbejdet er i fuld gang. Både på den korte bane hvor holdet med ny træner og nye profiler, skal være helt klar til liga-sæsonstarten til september, men også de langsigtede planer arbejdes der på højtryk på.

København samles nu om basketball: »Vi skal være blandt de bedste om to år«