Alle er velkommen til at danse - erfarne dansere, let øvede og nybegyndere.
Alle er velkommen til at danse - erfarne dansere, let øvede og nybegyndere. - Foto: Kulturhuset Islands Brygge

Sommerdans: Sving sommerhofterne på udendørs dansegulv

ISLANDS BRYGGE: Nu kan du svinge dine sommerhofter under åben himmel på Kulturhuset Islands Brygges udendørs dansegulv. Resten af sommeren i ugerne 29-35, byder nemlig på dans mandag til fredag med gratis undervisning i kizomba, salsa, tango, bachata og swing.

Alle er velkommen til at danse – erfarne dansere, let øvede og nybegyndere. Hver danseaften begynder med en times gratis introduktion til dansen ført an af en erfaren danseunderviser. Sommerdans på Bryggen arrangeres nemlig i samarbejde med en række lokale danseforeninger, der gerne vil sprede budskabet om dansens mange glæder.

Mandage står den på kizomba, som er en afrikansk dans, der især findes i portugisisk talende afrikanske lande, tirsdag er det salsa med Salsabine, onsdag tango, torsdag bachata, som er en dans opstået i den Dominikanske Republik – og, som navnet antyder, udviklet til musikken bachata. Fredagene byder på Salsa Jam sammen med danseklubben SpeakEasySalsa, hvor DJ’s Sergio Bedoya og Jacob Speake spiller cubansk, colombiansk og old school salsamusik. En enkelt lørdag og to søndage indtages dansegulvet af sprudlende swingdans.

Mandag til torsdag starter introduktionen til dagens dans kl. 17.00, og kl. 18.00 er der fri dans under åben himmel. Fredagens Salsa Jam begynder kl. 19.00 med fri dans og DJ.

Kølige drinks og lækre snacks kan købes i Bryggens Spisehus’ udendørsbar, der holder åbent hele sommeren.

Sommerdans på Bryggen

  • Kulturhuset Islands Brygges udendørs dansegulv, Islands Brygge 18. Mandag-fredag ugenre 29-35 samt søndag 28. juli og lørdag 10. august. Gratis introduktion til dansen kl. 17.00 og fri dans fra kl. 18.00-21.00. Fri entré.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Årets plakat for Hit House.

Plakaten for årets Hit House er klar

Skolestart i Kronen: Få styr på skoletasken