Wokshop i BR‘s tidligere lokaler på Østerbrogade.
Wokshop i BR‘s tidligere lokaler på Østerbrogade. - Foto: Thomas Frederiksen

Like 👍

Guide: Nye spisesteder i byen

Der er masser af spændende restauranter på Østerbro, og flere kommer jævnligt til. Østerbro Avis bringer her et udvalg af nogle af de steder, som er skudt op de sidste par år. Måske skal du bruge en sommerdag eller -aften på at prøve et af disse spisesteder.

I BR’s tidligere lokaler på Østerbrogade er kæden Wokshop åbnet denne sommer. De specialiserer sig i thailandsk mad til overkommelige priser, og man kan både spise i restaurationen og tage med hjem. Wokshop har tidligere ligget på Melchiors Plads, men her var det umuligt at blive liggende på grund af forhold i boligforeningen. Efter seks års pause er Wokshop nu tilbage på Østerbro. Ejeren Kenneth Heske har en stor passion for thailandsk mad.

Veggie Heroes på Blegdamsvej.

Veggie Heroes på Blegdamsvej. – Foto: Thomas Frederiksen

Veggie Heroes har ligget på Blegdamsvej i to år. Det er en udelukkende vegansk restaurant, som tilbereder mad med asiatisk inspiration på en måde, så ikke-veganere faktisk ikke skænker det en tanke, at det er måltider helt uden animalske produkter.

Kuma i Randersgade.

Kuma i Randersgade. – Foto: Thomas Frederiksen

Randersgade er ikke just kendt for at være en restaurantgade, men det er ikke desto mindre her, at det japanske spisested Kuma er flyttet ind i foråret. I forvejen har Kuma en afdeling på Nørrebro. Det er et take-away-sted, samtidig med der også er siddepladser. Kuma viser, at japansk mad er meget andet end sushi, faktisk kan man slet ikke få sushi på spisestedet i Randersgade. Kuma betyder bjørn på japansk.

Stefanos på Tåsinge Plads.

Stefanos på Tåsinge Plads. – Foto: Thomas Frederiksen

Tåsinge Plads fik sig endnu et løft, da Stefanos flyttede ind. Det er et anerkendt pizzeria fra Stefansgade på Nørrebro, som har eksisteret siden 2001. Der er udeservering til stedet, hvor man derfor naturligvis også kan drikke en kop kaffe.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Prøv at være Harry Potter for en dag på Børnemuseet.

Tag far og mor med på Børnemuseet

Årets plakat for Hit House.

Plakaten for årets Hit House er klar