Tema: in

Sur 😠 Elsker 😍 Like 👍

Weekenden truer med den fedeste Amagertur

MOTORCYKLER: Amager Bike Run er navnet på Amagers fedeste og største fællestur for Mc-mærker. Du kan stadig nå at tilmelde dig – prisen er 50 kroner pr. person, og det inkluderer to drikkevarer, pølse med brød og et lod til en konkurrence. For publikum vil der være livebands og bar på pladsen Hornevej 7. Den åbner klokken 12.00. Mc-motorcyklerne kører fra pladsen kl. 14.00 og tager derefter turen til Dragør Havn, videre mod Kastrup Fortet, derfra til Islands Brygge og tilbage til Hornevej.

Fire stop – i alt 60 km.

Sidste år deltog 500 motorykler i Amager Bike Run.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Dengang: Skal du en tur med i Tivoli?

Prøv at være Harry Potter for en dag på Børnemuseet.

Tag far og mor med på Børnemuseet