Det er ikke kun unge mennesker, der laver graffiti. Det beviste en gruppe ældre Østerbro-borgere forleden.
Det er ikke kun unge mennesker, der laver graffiti. Det beviste en gruppe ældre Østerbro-borgere forleden. - Foto: Foto: Mads Krarup.

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Graffiti og poetik: Ældre østerbroere i aktion med spraydåserne

KUNST: Den gængse opfattelse er måske, at det kun er unge mennesker, der laver graffiti.

Men sådan forholder det sig ikke på Østerbro, for fredag 12. juli prøvede bydelens grå guld nemlig kræfter med den til tider udskældte kunstform.

Arrangementet fandt sted på Bopa Plads, hvor unge og ældre borgere malede et graffitiværk i fællesskab. Værkets titel blev »Og må vi holde i livet, til det slutter«, og det var bare én af de mange poetiske tekster, som prydede værket.

Det blev samtidig en solskinsdag, hvor cafégæster, børnefamilier, håndværkere og andre stoppede op og så til, mens de ældre borgere trodsede deres høje alder og lavede graffiti.

Ifølge Østerbro Aktivitetscenter, som var initiativtager til projektet, er det planen, at værket skal udstilles i en offentlig bygning til efteråret.

– Foto: Foto: Mads Krarup

– Foto: Foto: Mads Krarup

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kirstine Schneider er et af de navne, du kan opleve til Copenhagen Summer Festival 2019, som bliver afholdt på Kongens Nytorv.

Talent med talent på: Klassisk musikfestival byder på unge navne i massevis

Dengang: Skal du en tur med i Tivoli?