En kold januaraften i år mødte omkring 200 borgere op ved Frederiksberg Rådhus for at vise deres utilfredshed med, at Frederiksberg Boligfond har solgt de tre ejendomme, Den Sønderjyske By, Svalegården og Peter Bang Hus, til Blackstone.
En kold januaraften i år mødte omkring 200 borgere op ved Frederiksberg Rådhus for at vise deres utilfredshed med, at Frederiksberg Boligfond har solgt de tre ejendomme, Den Sønderjyske By, Svalegården og Peter Bang Hus, til Blackstone. - Foto: Martin Sørensen.

Sur 😠 Like 👍

Blackstone: Lejesagerne hober sig op på Frederiksberg

LEJESAGER: Den amerikanske kapitalfond Blackstone har haft 176 lejesager i huslejenævnene i København og på Frederiksberg de seneste to år. Det er fordelt på selskabets 164 ejendomme, skriver netmediet Byens Ejendom.

Det er Blackstones danske selskab 360 North som administrerer lejemålene.

Blackstone ejer 164 ejendomme i København med 2.854 lejemål fordelt på 289.403 kvm. Lidt over halvdelen af kvadratmetrene ligger på Nørrebro med 74.000 kvm. og Frederiksberg med 72.000 kvm. De resterende ligger på Vesterbro, Amager, Østerbro, City og i Valby, oplyser Byens Ejendom.

»I dag er omkring 10 procent af sagerne, vi kører i huslejenævnet, om 360 North. Udlejere, der har mange flere boliger, er ikke nær så ofte i huslejenævnet,« siger formanden for Lejernes Landsorganisation Hovedstaden, Claus Højte til Børsen.

De mange sager »kan være udtryk for, at vi har overtaget en lang række slidte ejendomme, hvor der venter os et stort stykke arbejde, før vi får vendt skuden,« skriver 360 North i en kommentar til angrebene.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Dengang: Travl indkøbsdag på Strøget

Kirstine Schneider er et af de navne, du kan opleve til Copenhagen Summer Festival 2019, som bliver afholdt på Kongens Nytorv.

Talent med talent på: Klassisk musikfestival byder på unge navne i massevis