- Foto: Arkivfoto: Dan Møller

Valby Kulturdage nærmer sig: Skal du være med?

KULTURBYDEL. Traditionen tro bliver Valby Kulturdage afholdt den sidste weekend i august, og vil du byde ind med et kulturelt arrangement, så husk at tilmelde dig inden 5. august.

GANG I GADEN: Valby Kulturdage er 2500‘s årlige fejring af bydelen, hvor Valby Langgade bliver spærret for trafik og fyldes med foreningsliv, musik, mad, optrædender, gode tilbud og meget meget mere. Og i år slippes festen løs 30. og 31. august.

Valby Kulturdage samler hvert år 20-30.000 mennesker fra Valby og omegn til to dages fest og ballade på og omkring Valby Langgade. Men det er kun sjovt, når lokale foreninger, butikker, institutioner, klubber og meget mere griber chancen, og viser, hvad de har at byde på. Derfor har Valby Kulturdage brug for dig og dit bidrag, og det skal du melde ind senest 5. august, så du kan nå at komme med.

Valby Kulturdage arrangeres af Valby Lokaludvalg i samarbejde med Valbys foreninger og butikker, Valby Bibliotek, Valby Kulturhus, Spinderiet og Valby Bladet.

Valby Lokaludvalgs hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige måder at deltage på, om priser og om vigtige tidsfrister.

Læs godt igennem, og send derefter din tilmelding til lokaludvalget.

Har du spørgsmål, så skriv endelig til dem på valbylokaludvalg@okf.kk.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Juiceproducenten Innocent fejrer, at der er kommet pant på juiceflasker ved at rydde Bryggen op med de lokale.

Saml skrald og plastik på Bryggen

Når forældre og voksne tænker på ungarbejde, tror jeg at de ligesom mig begår den fejl at tænke at alle arbejdspladserne overholder alle reglerne.

Sommerbrev: Fritidsarbejde – min bare…