Inden længe kan du hente dine pakker på Gammel Køge Landevej 36.
Inden længe kan du hente dine pakker på Gammel Køge Landevej 36. - Foto: Foto: Henrik Petit.

På Gammel Køge Landevej: PostNord åbner nyt afhentningssted

PAKKER: Hvis du bor i området omkring Gammel Køge Landevej i Valby og mener, der er for langt, når du skal hente dine pakker, er der måske godt nyt. Torsdag 18. juli åbner PostNord nemlig en ny Collect Shop i M – Minimarked på Gammel Køge Landevej 36, hvor man nu kan hente sine pakker.

»Det er enormt glædeligt, at vi med åbningen af det nye udleveringssted nu giver borgerne i Valby endnu et sted at afhente deres pakker. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er for vores kunder at kunne hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem,« siger Tonny Povlsen, der er distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente og sende pakker samt sende breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen vil være tilgængelig i hele butikkens åbningstid, som er mandag-søndag fra kl. 9-22.

»Vi er rigtig glade for, at vi nu også kan tilbyde vores kunder muligheden for at hente deres pakker hos os. Vi glæder os til at hilse på de nye pakkekunder og give dem en god oplevelse, når de kommer for at hente deres bestilte pakker fra nethandlen,« fortæller Nadia Mehtab, som er indehaver af M – Minimarked i Valby.

Collect Shoppen hos M – Minimarked er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de er på plads, vil PostNord tilbyde 2000 udleveringssteder fordelt over hele landet.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kunstgræs et sted på Frederiksberg

Kunstgræsbaner på Frederiksberg

Fra juli til september måned er der keramik for alle pengene på Sophienholm i Kgs. Lyngby.

Til keramikelskerne: Sophienholm udstiller 100 års keramikhistorie