Skal du også med til Valby Bladets 100 års fødselsdag? Komiker Mark Le Fevre skal. Pressefoto

Komiker Mark Le Fevre fejrer Valby Bladets 100 års fødselsdag

KOMISK FØDSELSDAGFEST. Husk at sætte et stort X i kalenderen lørdag den 31. august, når vi her på Valby Bladet fejrer vores 100 års fødselsdag med musik og stand-up. Du og din nabo er inviteret med.

100 ÅR: En scene, et telt og Valby klædt i solskin. Og naturligvis en masse glade fødselsdagsgæster.

Valby Bladet inviterer til stor fødselsdagsfest lørdag den 31. august, fra morgen til aften – og du og din nabo er naturligvis inviteret med.

Den runde fødselsdag falder samtidigt med Valby Kulturdage, hvor Valby i forvejen er klædt i fest, og dermed er den perfekte ramme sat for et brag af en fejring af Valbys lokalavis igennem 100 år.

Det endelige program for dagen offentliggøres i ugerne op til fødselsdagen, ligesom vi på vores Facebookside vil sætte en masse flotte præmier på højkant i daglige konkurrencer.

I ugen op til fødselsdagen vil vi sende en stor fødselsdagsavis på gaden, og her vil der også være program for hele dagen, fra morgen til aften.

Konkurrencer og komiker

Men allerede nu kan vi løfte lidt af sløret for 100 års dagen. På vores scene vil der være stand-up med komiker Mark Le Fevre, og en lang række lokale musikere får chancen for at vise deres talenter frem her.

I teltet vil der være fødselsdagskage, kaffe og masser af hygge – og Valby Bladets medarbejdere vil servicere dig hele dagen og aftenen, og klar til en snak.

Følg med på minby.dk, på Facebook, i vores ugentlige avis, og i den store jubilæumsavis i ugen op til fødselsdagen for yderligere festivitas, konkurrencer og program.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Gratis kammerkoncert i Brøndsalen

Damer tog samlet sejr i World Cup-roning