Damer tog samlet sejr i World Cup-roning

METAL: Søndag 14. juli 2019 vil fremover være en dag, som Danske Studenters Roklub husker tilbage på med glæde. Det blev nemlig dagen, hvor klubbens roere Christina Juhl Johansen og Lærke Rasmussen vandt sølv i dame firer uden styrmand ved World Cuppen i Rotterdam. Det gjorde de sammen med Frida Sanggard Nielsen og Ida Gørtz Jakobsen, der begge ror for Bagsværd Roklub. Dermed løb damerne med den samlede sejr i World Cuppen, oplyser Danske Studenters Roklub. Senere på dagen roede Sverri Nielsen i kategorien singlesculler, og her vandt han sin anden World Cup-sejr i år, hvormed han også tog den samlede World Cup-sejr ved stævnet i Rotterdam. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Komiker Mark Le Fevre fejrer Valby Bladets 100 års fødselsdag

Beboere: Befri os for rod og urinstank, men husk, at der skal være plads til alle