Elsker 😍

Pokalregn: SydhavnsCompagniet satte sejrsrekord ved Udsatte Legene

I KAMP: Det blev en stor succes, da SydhavnsCompagniet for tiende år i træk drog til Randers for at deltage i Udsatte Legene, hvor de to hele 12 pokaler med hjem fra.

SEJT: Pokalskabet plejer at blive godt fyldt ud, når SydhavnsCompagniet vender hjem fra sommerens spændende Udsatte Legene, hvor væresteder fra hele landet dyster mod hinanden i forskellige sportsgrene og konkurrencer.

Udsatte Legenes maskot Ærling stillede også op til et foto med et par af de seje sydhavnskæmpere.

Udsatte Legenes maskot Ærling stillede også op til et foto med et par af de seje sydhavnskæmpere. – Foto: Pr

Og i år var ingen undtagelse, for de seje sydhavnskæmpere formåede nemlig at hive hele 12 pokaler med hjem fra Randers, hvor Udsatte Legene blev afholdt. Under SydhavnsCompagniets faner deltog tolv voksne og tre børn, der tilsammen fightede sig til fire guld, to sølv og seks bronzepokaler.

Udsatte Legene af en del af den feriecamp, som Landsforeningen af Væresteder og Sport for livet har arrangeret hver sommer siden 2009. I år kunne man dermed fejre ti års jubilæum, og det blev fejret sammen med 1700 deltagere fra hele landet.

Der bliver trængsel i pokalskabet hjemme hos SydhavnsCompagniet på Peter Sabroes Gade.

Der bliver trængsel i pokalskabet hjemme hos SydhavnsCompagniet på Peter Sabroes Gade. – Foto: Pr

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Fra juli til september måned er der keramik for alle pengene på Sophienholm i Kgs. Lyngby.

Til keramikelskerne: Sophienholm udstiller 100 års keramikhistorie

Tina Sigsgaard med blomsterbuket og diplom efter kåringen til Månedens Frederiksbergbutik. »Jeg er meget overrasket og enormt glad for prisen,« siger Tina, der efterfølgende har placeret diplomet i udstillingsvinduet.

Feminin atmosfære i Allégade: Tina er til glimmer og glamour