Kammerkoncerterne indtager Brøndsalen i Haveselskabets Have. Arkivfoto: Martin Sørensen

Gratis kammerkoncert i Brøndsalen

MUSIK: Hver år er der gratis kammerkoncerter i Brøndsalen i Haveselskabets Have ved Frederiksberg Runddel.

En af koncerterne er med Duo Åstrand/Salo, som finder sted søndag 21. juli kl. 17.00. Duoen tæller Christina Åstrand på violin og Per Salo på klaver. Duoen spiller musik af Friedrich Kuhlau, Niels Viggo Bentzon, Maurice Ravel, Olivier Messiaen og César Franck. Det er Frederiksberg Kommune, der står bag koncerterne.

Dørene åbner kl. 16.30.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Det er et højt hus

Flere bygninger i højden i København

Komiker Mark Le Fevre fejrer Valby Bladets 100 års fødselsdag