- Foto: Saxgren

Solopianist på jazzfestivalens sidste dag

KONCERT: Søndag 14. juli klokken 17, under Copenhagen Jazz Festival giver pianisten og komponisten Thomas Clausen en af sine sjældne solopianokoncerter – denne gang på det fine Shigeru Kawai flygel i Frihavnskirken, Willemoesgade 68. Solokoncerten med Thomas Clausen vil rumme en række af hans melodiske kompositioner og melodier. Dette krydres med versioner af kendte melodier og jazz standards.

Thomas Clausen arbejder ofte med helt korte og koncentrerede forløb. Disse former står både i gæld til et af de store forbilleder, pianisten Bill Evans, men også til den lange række af europæiske komponister, som Thomas Clausen jævnligt fordyber sig i – fra Bach og Mozart til Debussy og Schönberg.

Entréen til koncerten koster 100 kroner. Alle er velkommen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Herligheden bag indfaldsvejene

Kunstgræs er ikke godt for miljøet

Kunstgræs: Plastik er en miljøbombe