Kunstneren Simon Spang- Hanssen udstiller på Kronprinsesse Sofies Vej. Pr-foto

Vindueskiggeri: Set på kunst fra gaden

UDSTILLING: Du kan komme til en noget anderledes kunstoplevelse på Kronprinsesse Sofies Vej 6 i juli måned. Kunstneren Simon Spang-Hanssen udstiller nemlig i Galleri ØckenLund, der dog har ferie. Men det betyder ikke, at kunsten ikke kan beundres, dog vil det ske gennem galleriets vinduer.

Så hvis du har lyst, så kig forbi lige frem til og med 23. juli. Alle er velkomne på aftenturen.

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

»De nye bydele må ikke blive en ø mellem jernbane og indfaldveje«

Debat: Bycykler – også på Frederiksberg