Foto: Finn Frandsen/ Ritzau Scanpix

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Umut fra Guldkroen skal snart svinge med hofterne

VILD MED DANS: 28-årig kok og ejer af Guldkroen på Nørrebro Umut Sakarya kan til efteråret ses i Vild Med Dans.

Kokken, der er mest kendt for sin passion for flæsk og sovs samt sine ligefremme udtalelser, vil til efteråret kunne ses i tv-programmet Vild Med Dans. Og selvom han ikke har den store danseerfaring, glæder sig til at komme i gang med at træne dansetrinnene.

“Jeg vil gerne lære ‘latinodans’. Det, tror jeg, vil være lige mig. Det er stramt tøj, og det er lidt mandigt. Så klapper man med hænderne, og der skal være flammer og alt muligt,” siger han til TV2.

Umut Sakarya har en ambition om at bygge et såkaldt ‘flæskeimperium’, hvilket man har kunnet følge i DR 3-programmet ‘Tyrkersvin’.

Nu får han dog travlt med træning til Vild Med Dans, og han har også et brunt værtshus på vej, som forventes at åbne i august. Men det skal ikke afholde ham fra at gøre sit ypperste på sin helt egen måde.

– Jeg kan godt lide ekstreme ting. Det må ikke være ligegyldigt. Hvis man taber, så skal man tabe stort. Jeg vil hellere satse, end jeg vil være sikker, siger han til TV2.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

21 initiativer skal sikre en røgfri fremtid.

En røgfri fremtid i 2030

Der er masser af hygge og god stemning i København under jazzfestivalen.

Guide: Københavner emmer af jazz frem til søndag