Johan spiller masser af sommermusik

ORGEL: Der vil være koncert med sommerlig orgelmusik i Sions Kirke ved organist Johan Sigvard Jensen onsdag 17. juli klokken 17. Det musikalske program vil byde på numre af Claude Debussy, Leif Kayser og Maurice Duruflé.

Den gregorianske pinsehymne Veni Creator Spiritur vil være rød tråd gennem programmet. Har man lyst til at drikke et glas hvidvin inden koncerten, vil køb af dette være muligt fra klokken 16.30. Hvis vejret tillader det, kan vinen nydes på pladsen foran kirken og ellers indendøre. Der er fri entré til koncerten. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

I den kommende weekend kan du opleve sangerinden Cæcilie Norby i Krudttønden.

Guide: Jazzdronning tørner ud i Krudttønden

21 initiativer skal sikre en røgfri fremtid.

En røgfri fremtid i 2030