BTs forsiden 8. juli 1959.
BTs forsiden 8. juli 1959.

Wow 🤩

En flyvende tallerken over Amager: Var det ægte eller….?

Forleden dag var det 60 år siden BT bragte en opsigtsvækkende forsidehistorie med et billede af en flyvende tallerken over Amager. Fotoet var taget af to unge mænd, og en billedekspert bekræftede ægtheden af billederne. Astronomer anerkendte fænomenet og militæret kom med indrømmelser. Nato var involveret og de to unge mænd underskrev tre sandhedserklæringer.

»Alligevel valgte de unge mænd, sådan helt af sig selv eller efter at blive afhørt af Hærens Efterretningstjeneste en hel nat at ændre deres forklaring til billederne. Amagersagen blev således den sidste store UFO-sag der fik lov til at få mediedækning i Danmark,« skriver Markus de Boeck i et Facebook-opslag.

Han lavede tidligere på året en film om, hvorfor han mener, at Amagersagen har så mange mystiske huller »så man med fordel må spørge sig selv om de unge mænds billeder i virkeligheden var ægte«.

Filmen kan ses her:

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Tryghed fra den knaldrøde gummibåd

I den kommende weekend kan du opleve sangerinden Cæcilie Norby i Krudttønden.

Guide: Jazzdronning tørner ud i Krudttønden