Tre jazzkoncerter på Fælledgården

MUSIK: Plejecentret Fælledgården er i år for tredie gang officielt spillested under Copenhagen Jazz Festival. Det dejlige gårdanlæg danner de ideelle rammer om tre kommende koncerter. Fælledgården vil meget gerne vise deres dejlige lokaliteter til byens borgere og alle er velkomne.

Onsdag 10. juli, klokken 14, spiller Six City Stompers. Det er fem unge, der spiller deres friske udgave af traditionel jazz. Fredag 12. juli spiller Nulle og Verdensorkestret. Nulle er blevet 82 år, men han svinger klarinetten som var han 25. Søndag 14. juli, klokken 14 spiller Thomas Clausen, Jesper Lundgaard og Aage Tanggaard. Trioen spiller elegante udgaver af egne numre suppleret med kendte melodier fra ’The Great American Songbook’.

Koncerterne er alle gratis og der vil være mulighed for køb af mad og drikke. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kig forbi KU.BE hvis du trænger til at hygge i sommerferien

Masser af sommersjov i KU.BE for børn

Breinholt har solgt sin Østerbro-lejlighed