- Foto: TrygFonden

Løftet pegefinger fra en livredder

STRANDLIV: Nogle foretrækker strande med mennesker. Andre nyder roen ved en badetur på et øde sted. Hører du til den sidste gruppe, løber du, ifølge TrygFonden Kystlivredning, en unødig risiko. De opfordrer til altid at have en makker med ved vandet.

Gå aldrig alene i vandet

TrygFonden oplever hver sommer, at badegæster kommer i alvorlige vanskeligheder. Allerede i ugerne 26 og 27 i år har kystlivredderne været i aktion flere gang. Uden hjælp kunne de situationer have været endt rigtig galt.

Kystlivredderne opfordrer til altid at have en makker med i vandet – blandt andet hvis man er blandt de mange åbent vand-svømmere. De er ikke altid nemme at opdage for livredderne, da de ofte kommer længere væk fra kysten og så kan en makker være altafgørende.

Rådet om aldrig at gå i vandet alene kan, ifølge René Højer, programchef i TrygFonden, ikke gentages nok. Han opfordrer til altid at følge de fem baderåd: 1. Lær at svømme, 2. Gå aldrig alene i vandet, 3. Læs vinden og vandet, 4. Lær stranden at kende, 5. Slip ikke børnene af syne. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Heltene efter Tingvej-branden: Der er fortsat behov for massiv støtte

Glade mennesker og gratis musik ved festivalen ‘Summer in the City’

Onkel Dannys Plads forvandles til oase