Den nye Glou Glou-kok har en ambition om at få flere mænd til at spise grønt og indføre flere kødfrie dage i hverdagen. PR-
Den nye Glou Glou-kok har en ambition om at få flere mænd til at spise grønt og indføre flere kødfrie dage i hverdagen. PR- - Foto: Foto

Sur 😠 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Glou Glou henter grøn topkok i Tivoli

JOBSKIFTE: Restauranten Glou Glou, der holder til i Rantzausgade, satser stort på det grønne, og som et led i den proces har man valgt at ansætte Steffen Egebo Nielsen, der kommer fra en stilling som køkkenchef på Gemyse i Tivoli.

Selv glæder Steffen Egebo Nielsen sig til at prøve kræfter med en ny udfordring, der på mange måder adskiller sig fra tilværelsen i Tivoli.

»Jeg glæder mig meget til udfordringen. Muligheden for at komme ud i noget lidt mindre, end hvad Tivoli og Gemyse er. Selvfølgelig også muligheden for selv at sætte mit eget præg på menuen og have sidste ord i den slags beslutninger,« fortæller Steffen Egebo Nielsen.

Barndomsminder

Og den snart forhenværende køkkenchef på Gemyse i Tivoli er ikke i tvivl om, hvordan han kommer til at præge menukortet på Glou Glou. Han vil blandt andet gøre rødgrød med fløde til en fast bestanddel af dessertkortet.

»Det er min rødgrød. 100 procent. Det er en dessert, der tager dig tilbage til barndommen. Mine tanker med de desserter, vi har nu, er at du skal slutte dit besøg af med en barndomsoplevelse. Så du forlader Glou Glou med et smil på læben og gode minder,« fortæller Steffen Egebo Nielsen.

Den nye Glou Glou-kok har samtidig en ambition om at få flere mænd til at spise grønt og indføre flere kødfrie dage i hverdagen.

»Jeg glæder mig mest til at se det blomstre. Se de mange glade gæster nyde restauranten, som har de fedeste lokaler. Hvem ved, måske få lidt flere herrer herind og spise, så de kan opleve hvad det grønne køkken kan. Det bliver en udfordring, jeg glæder mig til at tage op, så vi får vendt tankegangen med at det kun er kvinderne der spiser grønt,« afslutter han.

Glou Glous koncept bygger på en 60-30-10-fordeling af henholdsvis grønt, fisk og kød. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Jeppe Vig Find i forgrunden af Jeppe og Jazzhyænerne.

All that børnejazz på Amerika Plads

Christina elsker byen: »Se dig for«