Kig forbi KU.BE hvis du trænger til at hygge i sommerferien
Kig forbi KU.BE hvis du trænger til at hygge i sommerferien - Foto: Julie Dufour

Masser af sommersjov i KU.BE for børn

FERIESJOV: I sidste uge deltog mere end 100 børn og voksne i to dages åbne arkitekturworkshops i KU.BE på Dirch Passers Allé med designer Charlotte Carstensen og arkitekt Julie Dufour fra All About A.

På førstedagen blev der bygget de fineste ideer til nye bevægelseszoner til Flintholm i skala 1:50.

Charlotte og Julie hjalp store som små med tips til modelbyggeriet, og det var ingen hindring ikke at have besøgt Flintholm før som Mathis på 11 år fra Barcelona, som byggede en meget detaljeret aktivitetsbane, hvor delelementer oven i købet kunne dreje rundt.

Dagen efter stod temaet på arkitektoniske forhindringsbaner i fuld skala. Og her gav de fremmødte børn og familier den gas og byggede løs med hvide ringe og stænger tilsat andre objekter.

Flintholm design med masser af grønt og gynger.

Flintholm design med masser af grønt og gynger. – Foto: Julie Dufour

Amin på ni år mestrede hurtigt at bygge konstruktioner i 3D, og da workshoppen var slut, blev han og hjalp med at skille banerne ad.

»Det her har jo været rigtig sjovt, bare vi lavede det i skolen,« smiler Amin, mens han klipper nogle flere hvide hulahop ringe fri med sin bidtang.

Sommersjov på KU.BE fortsætter med en masse i inden- og udendørs selvkørende aktiviteter og det er også muligt at låne bolde. Så kig forbi, eller tjek hjemmesiden og se, hvad ferien byder på. hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Duo giver jazzkoncert i Frihavnskirken

Tre jazzkoncerter på Fælledgården