Onsdag 10. juli er Michael Sunding klar på klaveret i Frihavnskirken. Foto: Frihavnskirken.

Jazzfestival: Musikalsk enmandshær giver koncert

MANGFOLDIGT: Med ord som finurlig, unikt og elegant har pianist, sanger og komponist Michael Sunding modtaget pæn kritik for sine seneste udgivelser i diverse anmeldelser, og nu kan du snart opleve ham på Østerbro. Onsdag 10. juli kl. 17 giver han nemlig koncert i Frihavnskirken, hvor publikum kommer vidt rundt i Michael Sundings musikalske landskab, der byder på alt fra nordisk folketone, jazz, gospel til blues, salsa og soul. Rent genremæssigt er han ellers inspireret af smooth jazz, vokal og folkemusik. Frihavnskirken har adressen Willemoesgade 68, og entré til koncerten koster 80 kroner. Billetter kan købes i døren. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skidefulde og på løbehjul: 28 anholdt for at køre påvirkede

Nu er det muligt at søge penge til frivilligt arbejde eller et arrangement.

Kommunale kroner til frivilligt arbejde