Fremover kan du hente dine pakker på Nyelandsvej 55 på Frederiksberg.
Fremover kan du hente dine pakker på Nyelandsvej 55 på Frederiksberg. - Foto: Foto: Henrik Petit.

Nyt afhentningssted: Hent dine pakker på Nyelandsvej

PAKKER: Hvis du bor i området omkring Nyelandsvej og mener, der er for langt, når du skal hente dine pakker, er der måske godt nyt. Torsdag 11. juli åbner PostNord nemlig en ny Collect Shop i Elite Købmand på Nyelandsvej 55, hvor man nemt og hurtigt kan hente sine pakker.

»Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde borgerne på Frederiksberg endnu et sted, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne,« siger Tonny Povlsen, der er distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente og sende pakker samt sende breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen vil være tilgængelig i hele butikkens åbningstid, som er mandag-søndag fra kl. 9-22.

»Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres pakker hos os. Vi glæder os til at komme i gang og til at hilse på de nye pakkekunder,« fortæller Naveed Akhtar, som er indehaver af Elite Købmand på Frederiksberg.

Collect Shoppen hos Elite Købmand er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i indeværende år.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Der er stadig fuld gang i arbejdet med at få det nye Nørrebro Bibliotek klar til at åbne på Den Røde Plads 1. august. Foto:

Snart åbner Nørrebros nye bibliotek i Nørrebrohallen

Feriecamp er i fuld gang i Sydhaven. Dette billede er dog ikke taget i denne forbindelse, men mon ikke de har det ligeså sjovt.

Sydhavnen byder på meget mere feriesjov