Sjov og teater på Riddersalen i ferien
Sjov og teater på Riddersalen i ferien - Foto: Pressefoto: Riddersalen

Riddersalen: Prøv kræfter med skuespil

WORKSHOP: Har du en skuespiller eller en fortæller gemt i maven? Så skal du komme til teaterworkshop i Teatret Riddersalen på Allegade fra 16. til 19. juli, hvor 8-13-årige kan prøve kræfter med teaterfaget under ledelse af instruktør Mikala Bjarnov.Temaet for workshoppen er ’Rejsen’, og her skal børnene tage udgangspunkt i egne oplevelser og fælles inspiration og på den baggrund sammenstykke et afsluttende teaterstykke, der vil blive vist på Frederiksberg Hovedbibliotek. Det er gratis at deltage i workshoppen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Jazzfestival: Releasekoncert med Christina Dahl

Flere p-pladser på Ydre Østerbro