Ældre Østerbroborgere er klar til at spraymale på Bopa Plads 12. juli.
Ældre Østerbroborgere er klar til at spraymale på Bopa Plads 12. juli. - Foto: Østerbro Aktivitetscenter

Ældre Østerbroborgere laver graffiti på Bopa Plads

Bopa Plads: Ældre Østerbroborgere skal sammen med streetartkunstneren Mojo skabe et fælles værk på Bopa Plads. Det sker fredag 12. juli fra 10 til 14.30. Alle er velkomne til at komme og kigge med.

Idéen bag projektet er, at graffitien skal bygge bro mellem generationer – mellem unge graffitimalere og ældre i alderen 70 og 97 år. Projektet skal vise, at de ældre ikke er ’kedelige,’ men har masser humor og gåpåmod. Det endelige værk er ’samtalen’ mellem streetarten og de ældre. »Mange ældre ønsker at være en del af bydelen, men formår ikke selv at skabe kontakten. I dette projekt får de en stemme, et aftryk og bliver set.

Dette er en opfyldelse af den drøm, som mange ældre har, nemlig at møde flere unge mennesker,« skriver Østerbro Aktivitetscenter i en pressemeddelelse.

Projektet er støttet af Østerbropuljen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Københavns Politi anholdt mandag morgen otte personer fra Rumænien og Bulgarien i Valby Boldklubs tidligere klubhus. Arkivfoto

Otte personer anholdt på Værkstedsvej i Valby

Skidefulde og på løbehjul: 28 anholdt for at køre påvirkede