Foto: Pernille Kaalund

Tag børnene med til festival: Jazz for krudtuglerne i Krudttønden

JAZZFESTIVAL: Krudtuglejazz er igen på banen med årets festivalprogram for byens børn. Krudtuglejazz er en ny spændende scene under Copenhagen Jazz Festival, som tilbyder koncerter for de mindste og deres familier i Krudttønden, Serridslevvej 2, 8.-12. juli.

Nye oplevelser for alle

Der er taget fra den øverste hylde af danske topartister og de fleste af årets koncerter er både kurateret og kunstnerne er sat sammen af Krudtuglejazz’ kunstneriske ledelse, så disse nye formater får således ’premiere’ ved dette års festival.

Af disse kan nævnes Stefan Pasborg og Marie Bach’s koncertforestilling om Den ensomme Hi-Hat, Peter Marott’s Musikalske Kokke samt Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg’s møde med Rytmevæsenet.

Der er tale om ti koncerter i alt – to om dagen klokken 10 og 13 – som alle bliver en helstøbt kulturoplevelse hvor kreativitet og leg blandes i et virvar.

Billetpriserne er sat så alle kan være med og forhåbentlig får lyst til at opleve flere af koncerterne. Du kan læse mere om festivalen og programmet på www.krudtuglejazz.dk. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jazzen sætter liv i mystikkens hus

Bådulykken i Dragør: Personer er ikke længere i kritisk tilstand