Foto: Pressefoto

Jazzfestivalen hylder flamencostjerne

JAZZFESTIVAL: I forbindelse med årets jazzfestival afholdes i Krudttønden, Serridslevvej 2, en hyldestkoncert til en af flamencoens største navne – Paco De Lucia. Flamenco guitaristen som døde i februar 2014, nåede inden da at modtage en række af Spaniens fornemmeste priser for sin kunst.

Mandag 8. juli, klokken 20, hyldes denne store musiker, guitarist og komponist, når flamenco-guitaristen Poul Jacek Knudsen har samlet et hold af musikere i international klasse. Det bliver en aften med garanti for fantastisk musik.

Billetter koster 180 kroner og kan købes via www.billetto.dk. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Arbejdsmiljø i lufthavnen: Flyudstødning kan give kræft

Tamra Rosanes kan du opleve på Bartof 14. juli.

Oplev Tamra Rosanes og andet godt jazz