Tre personer var i kritisk tilstand, og i alt ni kommet til skade lørdag ved bådulykken ved Dragør Fort. Foto: presse-fotos.dk/Ritzau Scanpix.

Bådulykken i Dragør: Personer er ikke længere i kritisk tilstand

DRAGØR: Bådshowet lørdag ved Dragør Fort, der resulterede i en voldsom ulykke med i personer involveret, kræver ingen dødsofre. Af de ni tilskadekomne personer var tre i meget kritisk tilstand, da de blev kørt til Rigshospitalet og Amager og Hvidovre Hospital. De tre personer er ikke længere i kritisk tilstand, men har brækket diverse lemmer, oplyser Københavns Politi.
Der var tale om en sololykke. En powerboat (speedbåd) ramte en bølge skævt. Det forårsagede kraftige rystelser i inde i båden og personerne på båden blev slynget rundt.Bådshowet, Copenhagen Poker Run, skulle lave opvisning lørdag klokken 16.00. Og kort efter skete ulykken.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tag børnene med til festival: Jazz for krudtuglerne i Krudttønden

Tak til Ffrederiksberg Hospital.

Par takker Frederiksberg Kommune for en fantastisk hjælp og støtte