Tak til Ffrederiksberg Hospital.
Tak til Ffrederiksberg Hospital. - Foto: Martin Sørensen

Like 👍

Par takker Frederiksberg Kommune for en fantastisk hjælp og støtte

…Debat

Linda Herzberg

Bülowsvej 40

SYGDOM: Min mand har været rigtig, rigtig syg gennem en lang periode. Fra august måned til indtil en uge siden har vi modtaget så megen hjælp og støtte fra Frederiksberg Kommune. Hjemmehjælpen har været fantastisk til både at støtte min mand og ikke mindst undertegnede i form af samtaler, opbakning med mere. Min mand fik hjælp fire gange om dagen. Alle var smilende og venlige – specielt her skal lyde den allerallerstørste tak til Brit, der altid havde en skulder til trøst og den gode samtale og som holdt sammen på alle de forskellige aftaler med kommunen.

I Callcentret var alle udsøgt hjælpsomme og professionelle. Vi har haft alle mulige »instrumenter« stillet til rådighed. Min mand blev opereret 15. marts og tilbragte en hel del tid på rehabiliteringen på Frederiksberg Hospital. Her var der også den største professionalisme.

Min mand er i klar bedring, og vi er begyndt at leve en ganske almindelig hverdag igen. Det er ikke sikkert, at vi havde klaret det »så flot«, hvis vi ikke havde fået så massiv og fantastisk hjælp og støtte, så en stor, stor tak skal lyde herfra til alle involverede.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Bådulykken i Dragør: Personer er ikke længere i kritisk tilstand

Arbejdsmiljø i lufthavnen: Flyudstødning kan give kræft