Foto: Pressefoto

Festival: Jazz på italiensk

JAZZFESTIVAL: Paolo Russo præsenterer sit seneste album med sin jazztrio i Krudttønden søndag 7. juli klokken 20, hvor den herboende italienskfødte musiker akkompagneres af sin landsmand Marcello Di Leonardo på trommer, og den svenske kontrabassist Thommy Andersson. Albummets titel er ’Overland’, og det er udgivet af det amerikanske pladeselskab, Odradek Records.

Alle kompositioner og arrangementer er Paolo Russos, hvis musikalske DNA er præget af hans opvækst i Italien, årene i Danmark og de mange rejser rundt i verden – ikke mindst til Sydamerika og især Argentina.

Billetter koster 180 kroner og kan købes via www.billetto.dk. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Var det mig der slog Tom Jones ihjel?

Jazz for Kids i Lindevangsparken.

Lindevangsparken koger af jazz