Foto: Pressefoto

Latinamerikansk jazz: Caramelo De Cuba Son Jazz

JAZZFESTIVAL: En af Cubas mest anerkendte pianister, Javier Gutiérrez Massó, bedre kendt som Caramelo, præsenterer sit seneste projekt Son Jazz, som er sprudlende latinjazz-musik med tråde til den traditionelle cubanske musik. Det sker i Krudttønden lørdag 6. juli klokken 20.

Caramelo er født i Havana og uddannet fra de vigtigste hovedstads konservatorier Conservatorio Alejandro García Caturla, Conservatorio Provincial de Música Amadeo Roldán og Escuela Nacional de Arte (ENA). Han har spillet sammen med nogle af Cubas største musikere. Siden 1992 har Caramelo været bosat i Madrid, hvor stjerner som Paco de Lucía, Enrique Morente og Diego ’El Cigala’ har haft fornøjelsen af hans klaverspil.

Koncertbilletter koster 120 kroner og kan købes via www.billetto.dk. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Foto: Martin Sørensen.

Peanuts er Månedens Amagerbutik for juni

Gustaf Ljunggren og Emil de Waal står i spidsen for ELVO Sessions de næste fem aftener

Natjazz: Den gamle æskefabrik tænker ud af boksen