Victor Nelsson var anfører for ungdomslandsholdet ved EM i Italien for nylig. Foto: Liselotte Sabroe/ Ritzau Scanpix

Nu er det officielt: FC København henter Victor Nelsson

Rygterne har svirret de sidste par dage, og nu er det officielt. Forsvarsspilleren Victor Nelsson er ny FCK-spiller i den kommende sæson på en aftale til sommeren 2024. 20-årige Nelsson kommer til fra FC Nordsjælland.

Han fik sin debut for FC Nordsjælland allerede i 2016 og er siden noteret for 99 kampe. Han var anfører for klubben og også for det danske U21-landshold ved sommerens EM-slutrunde, ligesom han blev udtaget til A-landholdstruppen.

“Victor er et meget stort talent og har et stort potentiale for at hæve sit niveau yderligere internationalt” siger FC Københavns manager Ståle Solbakken i en pressemeddelelse og uddyber:

“Han har trods sin unge alder store lederegenskaber og tager gerne ansvar både i spillet og omkring kulturen i klubben. Vi ser Victor som en både duelstærk og teknisk dygtig forsvarsspiller, der er taktisk godt skolet i FC Nordsjælland.”

”For mig at se svarer et FCK-skifte til at tage til en udenlandsk klub,” siger Victor Nelsson i samme pressemeddelelse.

Det tiltaler mig enormt meget, at jeg bliver del af en klub, som vil ud og vise København og Danmark frem i Europa og måle sig med de bedste – og lykkedes med det år efter år. Samtidig er det også en klub, der har en helt vildt fed hjemmebane, som alle danske spillere drømmer om at spille på foran en stærk fanskare,” fortsætter Victor Nelsson, der allerede er rejst til Østrig for at slutte sig til truppen.

FC København har netop solgt den stærke slovakiske forsvarsspiller Denis Vavro til SS Lazio i den italienske hovedstad Rom, og Victor Nelsson må ses som en afløser for ham.

Victor Nelsson får trøje nummer 25 i FCK.

Tidligere på ugen købte FCK Jens Stage af AGF, han overtager legendens William Kvist’ nummer 6. På FC Københavns træningslejr i Østrig blev Nicolai Boilesen i øvrigt langtidsskadet, så der bliver nok også tale om at købe eller leje en solid venstreback.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Jazzfestival i privat have: Latinamerikansk musik hjemme hos Mette

Foto: Martin Sørensen.

Peanuts er Månedens Amagerbutik for juni