Stefan Fønns i Kildevældsparken som han bor tæt på. Arkivfoto.

Fønss har rund fødselsdag: En alsidig dreng fylder 80 år

Rund dag: Stefan Fønss, søn af radio- og tv-manden Sejr Volmer-Sørensen, har prøvet meget gennem 80 år. Han er uddannet reklamemand hos Gutenberghus Reklamebureau, var med til at introducere Tupperware i norden, lærte danske kvinder at købe kosmetik på postordre, var speaker ved de legendariske 6-dages løb i Forum. Han var også en meget populær konferencier på Bakken Friluftsscene i de glade 1970’ere. Ind imellem er der også blevet tid til at blande sig i debatten og Stefan Fønss er en meget flittig læserbrevskriver blandt andet her i Østerbro Avis.

Han debuterede som forfatter med bogen ”Mit liv som en Fønss” i 2014 og var sammen med forfatterparret Ida og Bent From med til at starte Revymuseet på Frederiksberg. På sine ældre dage er han blevet en meget populær og alsidig foredragsholder som rejser land og rige rundt og fortæller om sit spændende liv, om sin far og Grethe Sønck og om Dansk Revy i 170 år. Har været gift to gange og har to døtre med sin første kone, Annelise. To børnebørn er det også blevet til, og de fylder meget i hans liv.

Dagen fejres med åbent hus for familien og de mange venner hjemme på Bryggervangen på Østerbro fredag 5. juli. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Der er jazz og andre herlige oplevelser på Bakkehusmuseet.

Masser af jazz for hele familien og lidt mere

Der bygges for meget, mener en borger.

Der bygges mere, end kommunalplanen tillader