Carl og Frederik fra Frederiksberg er på ferie i Aabenraa
Carl og Frederik fra Frederiksberg er på ferie i Aabenraa - Foto: Julie Dufour

Alt godt fra havet- fra Frederiksberg til Aabenraa

FERIEHYGGE: I sidste uge turnerede den frederiksbergske arkitekt og forfatter Julie Dufour rundt til bibliotekerne i Aabenraa sammen med designer Charlotte Carstensen med naturworkshops for ferieramte børn i Sønderjylland.

Og helt tilfældigt var Carl på 13 år og Frederik på 9 år, som bor på Frederiksberg, på besøg hos deres bedste i Aabenraa. Da drengene elsker at være kreative, og de tidligere havde deltaget i Julies workshops på Frederiksberg, var gensynsglæden stor for alle, da de tilfældigt kommer ind på hovedbiblioteket i Aabenraa.

Som Frederik sagde: ’Jeg blev vildt overrasket, da jeg så at det var Julie’.

Det blev til de fineste sommerferie souvenirs, som nu skal med hjem til Frederiksberg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Guide til weekenden: Sådan styrer du uden om jazzen

Festivalen begynder, men hvilken jazztype er du egentlig?