PR-foto

Guide til weekenden: Sådan styrer du uden om jazzen

Byen er fyldt med jazz, men hvis det ikke lige hitter på din det-vil-jeg-opleve-liste, så er der her bud på noget andet, du kan lave.

Foto: Ritzau Scanpix

Tramp i pedalerne
Når Tour de France trampes i gang på lørdag, er det med JAKOB FUGLSANG som en af de store favoritter. Skal du have godt gang i cykelfeberen, hvorfor så ikke se løbet sammen med andre? Studenterhuset i Købmagergade viser udvalgte etaper på storskærmen. Blandt andet første etape på lørdag.

Foto: Iris/Ritzau Scanpix

Festival i Lille Kannikestræde
Nåede du ikke at sikre dig en af sommerens festival-billeter, så fortvivl ikke. Den Glade Gris i Lille Kannikestræde skaber hele ugen festivalstemning i GRISENS FESTIVAL. Det er ølbowling, live jam på scenen og dartturnering. Du kan se hele programmet på facebook.

Rasmus Nøhr. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Rasmus Nøhr på Nemoland
Søndag aften skal du ikke snyde dig selv for at tage en tur på Nemoland på Christiania. Søndagskoncerterne er et stort tilløbsstykke, og den første søndag i juli kan du høre The Grenadines kl. 18 og RASMUS NØHR kl. 20. Det er ’Sommer i Europa’ og på Christiania.

PR-foto

Romantiske film på storskærm
Er du til en romantisk aften og en god film, hvorfor så ikke kombinere de to ting. Det kan du gøre alle søndag aftener i juli i Tivoli. Sammen med CPH Pix viser Tivoli film på storskærm på Plænen. På søndag kl. 20 kan du se CRAZY RICH ASIANS for første gang i Danmark.

PR-foto

Et godt søndagsgrin
Trænger til du et godt grin i sommervarmen, kan du lægge vejen forbi Comedy Zoo i Knabrostræde, hvor SIMON TALBOT tester nyt materiale på sin comedyturné: Work In Progress Tour 2019. Det er stand-up på engelsk, og det er søndag kl. 20.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

‘Trashzz’ fejrer ti års jubilæum på Lygten Station

Carl og Frederik fra Frederiksberg er på ferie i Aabenraa

Alt godt fra havet- fra Frederiksberg til Aabenraa