Skjold skal møde førstedivisionsholdet Fremad Amager i begyndelsen af august. Arkivfoto: Dan Møller

Tre Østerbro-hold med i pokalturneringen

Fodbold: Pokaldrømmen lever fortsat for tre af Østerbros fodboldklubber for herrer (og fire hvis man tager FC København med, men de træder først ind senere i turneringen).

Måske er drømmen om en finaleplads urealistisk, men pokalfodbold kan give gode oplevelser, tænk bare på B.93 som mødte FC København i Parken for to år siden, efter de havde slået et andet superligamandskab – Esbjerg – ud. Og for klubberne uden for divisionerne er der en ekstra gulerod, da den serieklub som kommer længst modtager en hæder på 100.000 kroner. Det vandt B.93 såmænd for nogle år siden, da de en kort overgang var nede at vende i Danmarksserien.

Første runde i pokalturneringen spilles i dagene 6-8. august, og her må B.93 påtage sig favoritværdigheden mod Union, der holder til på Genforeningspladsen i Nordvest, fra Danmarksserien.

Boldklubben Viktoria møder Hundested IK fra Sjællandsserien. Viktoria slog Danmarksserien holdet Kastrup BK ud i sidste runde, og Hundested var det seriehold, der nåede længst i pokalturneringen sidste år og blev derfor belønnet med 100.000.

Et stort brag bliver der tale om, når Boldklubben Skjold skal møde Fremad Amager fra 1. division. Her er Østerbro-klubben klar underdog. 

 

 

 

 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Rugby-pokalen gik til Holmen

Sundhedsborgmester Sisse Marie Welling skræmmes af nye tal der viser, at 45% af de københavnske 9. klasseselever har prøvet at ryge e-cigaretter.

Nye tal skræmmer politikere: Næsten hver anden 9. klasseselev har prøvet at ryge e-cigaret